Over MIYO

Netty Corel

Netty Corel is getrouwd. Zij is moeder en trotse oma. In het dagelijks leven is zij huisvrouw.  Haar hobby's zijn er vele zoals, lezen, kaarten maken,breien, haken en naaien. Bovendien doet zij veel vrijwilligerswerk in de kerk als gastvrouw en elke woensdag in de kringloop voor goede doelen.

In september 2017 zag zij een oproep voorbij komen dat Make it your own versterking zocht.  Zij heeft zich toen aangemeld en is wezen kijken bij een repetitie. Zij werd daar meteen vrolijk van. Make it your own is een leuke spontane groep, die er voor elkaar zijn en waar leeftijd geen rol speelt.

Zij heeft zich aangemeld voor het kerstkoor. In een korte periode leerde we allerlei bekende en onbekende kerstliederen. We mochten tijdens de kerstperiode een aantal concerten geven op bijzondere plekken. Een ervan was de kerstmarkt in Leiden.

Zingen betekent veel voor haar. Zij kan zich er heerlijk in uitleven en het maakt haar vrolijk.

Ze deed mee aan diverse musicals bij andere verenigingen en instellingen. Daarnaast heeft zij achttien jaar gezongen in een Kerkkoor.

Het koor bij Make it your own is een heel ander koor met veel variatie in zang en spel. Zij is blij met Make it your own  en hoop nog lang mee te mogen zingen bij dit koor.