Over MIYO

Ed Vennemans

Ed Vennemans is geboren in 1955 in Tilburg. Als jongen droomde Ed ervan om vlieger te worden. Uiteindelijk heeft Ed na zijn studie in Delft een baan gevonden in de luchtvaartindustrie en is hij betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse vliegtuigen, zowel in Europa als Amerika. De techniek domineerde zijn leven.

In 2010 raakte Ed betrokken bij een musical waar Eveliene en Martijn ook in de productie zaten: de musical Mozes, waarin hij de rol van Farao speelde. Na deze musical ging hij in The New Voices zingen, het kerkkoor van de St Jozef in Wassenaar. In 2014 heeft Ed in de musical Maria de rol van verteller gespeeld. Ed leerde dat het zingen een prachtige vorm van ontspanning bood naast het technische werk in de dagelijkse uren. Het zingen geeft je energie en biedt een mooie afleiding om de dagelijkse spanning en zorgen te vergeten!

Sinds januari 2018 zingt Ed in het muziektheater Miyo. De grote verscheidenheid van mensen in Miyo en de diverse projecten die door Eveliene worden georganiseerd bieden een perfecte kans om je zowel bij de repetities als bij de uitvoeringen in te leven in de wereld van de muziek! De spanning vóór de uitvoering en de heerlijke ontlading na een succesvol optreden vormen voor Ed een essentieel deel van een gebalanceerd leven: de zakelijke wereld van de luchtvaarttechniek en de gevoelswereld van het zingen.

Ed is getrouwd met Els die ook in de musical Mozes speelde in 1982 en in 1990 adopteerden zij twee kinderen uit Colombia: Patrice en Maurice.