Over MIYO

Tineke van den Boer

Tineke van den Boer voelt zich nog steeds een leergierig en nieuwsgierig mens vooral als het om nieuwe ervaringen gaat. Daarom wilde ze reageren op de advertentie die najaar  2017 in de krant stond. Ze stapte in tijdens het kerstproject met Make it your own en studeerde in korte tijd het hele kerstrepertoire in. Lekker lang zingen op de woensdagavonden is een goede training voor haar stem. Ze ervaarde het als een bijzondere tournee.

Nu in 2018 zingt Tineke nog steeds mee. Nu blijkt ieder jaargetijde dat er weer andere liedjes op het repertoire staan. Dus weer thuis aan de slag met regelmatig luisteren en zingen. Zo leert zij de nieuwe liedjes best snel en wanneer ze weer met elkaar repeteren oefenen ze het sámen zingen verder.

Voor Make it your own zong Tineke veel van een jeugd kerkkoor tot 'het zingen voor je leven koor'. Muziek is een belangrijk onderdeel van Tinekes leven. Hoewel zij best veel weet over muziek en heel graag zingt, heeft zij nog steeds de wens haar stem te versterken. Zij vindt Make It Your Own daar heel 'behulpzaam' in.

Tinekes passies liggen naast muziek en zingen bij koken en tuinieren. Daarom ging zij toen zij oma werd oppassen en in de schooltuin gaan tuinieren met kinderen. Zij deelt graag haar passie voor natuur en groen met de kinderen.