Over MIYO

Dominique Bilderbeek

Als klein meisje heeft Dominique veel gedanst. Met musical is zij begonnen toen zij vijftien was en zij was meteen verslaafd. Eerder heeft zij wel al toneel gedaan op de basisschool en de hoofdrol gespeeld in de eindmusical. Ook heeft zij schooltoneel gedaan op de middelbare school.

Omdat dit erg bij haar past, is zij ook begonnen met musical. Zij houdt van de combinatie tussen zang, dans en spel, zo zijn er altijd meerdere gebieden waarbinnen ze zich kan ontwikkelen. Dit deed zij o.a. bij SWM.

Het leuke aan Make It Your Own vindt zij dat er elk jaar weer nieuwe uitdagingen zijn op verschillende gebieden, zo verveel ze zich nooit. Zij is er vanaf het begin bij en ziet ook de ontwikkeling die we als groep maken. Naast de producties van Make It Your Own heeft zij ook meegewerkt aan de kerstprojecten en andere kleinere projecten voor festivals. Kleine projecten vindt zij leuk omdat je er vol power in gaat om in een korte tijd een zo goed mogelijke show neer te zetten. Ook zijn kleine projecten leuk om je op weer een ander gebied te ontwikkelen of nieuwe dingen uit te proberen

Dominique is afgestudeerd als pedagogisch medewerker en gezinspedagoog. Naast musical houdt ze van  lezen, handwerken en tv-series kijken.

 

 

I