Over MIYO

Kees de Jong

Kees de Jong is sinds eind 2017 aangeschoven bij Make It Your Own.  Toen hij de advertentie zag voor nieuwe leden heeft hij voorzichtig gevraagd of mensen die nog helemaal geen ervaring hebben in een koor, maar zingen wel erg leuk vinden, ook welkom zijn. Gelukkig werd hij met beide armen ontvangen. Hij begon met het kerstrepertoire. Waarbij best een paar pittige kerstliederen waren gekozen. Om een beetje steun te bieden werden er voor sommige stukjes extra voorgezongen op zijn toonhoogte gemaakt door Martijn. Die kreeg hij dan toegestuurd. Kortom er wordt bij Make It Your Own van alles aangedaan om je zo snel mogelijk ‘thuis’ te voelen.

Hij heeft nu meegedaan met de 2017 Kerstuitvoeringen. Deze vond hij een belevenis. Daarna volgde in januari en februari de wintervoorstellingen in de bibliotheken in Wassenaar en Voorschoten. Het is geweldig leuk en zeker het zingen voor een groep waaraan je ziet dat ze echt genieten geeft hem veel voldoening.

In het dagelijks leven werkt hij in de IT en heeft o.a. te maken met informatiebeveiliging. Make It Your Own is dan ook een geweldige creatieve afwisseling. Naast het zingen houdt hij  van dansen, reizen en wandelen/ klimmen.