Over MIYO

Nel van Wissen

Nel van Wissen is sinds november 2017 bij Make it your own gekomen. Ze vindt het heerlijk om te zingen want wat is leuker als met elkaar zingen en lol maken. Dit gaat op een leuke en ontspannen manier. De geoefende leden helpen ons nieuwelingen daar fantastisch bij.  Het is steeds een uitdaging om binnen een aantal weken een groot aantal nieuwe liedjes te leren! De diversiteit is groot. Zo zongen we met kerst zowel Engels als Nederlandstalig. De eerste twee maanden van 2018 was het musical wat de klok sloeg. We hebben toen heerlijk genoten tijdens de concerten. Elke keer ander repertoire in hoog tempo is iets nieuws. Maar is zeker een leuke uitdaging.

In het dagelijkse leven is Nel werkzaam bij de Jumbo in Wassenaar. Je treft haar een aantal dagen per week achter de kassa. Ze is getrouwd en is met trots moeder en oma. Een dag in de week past ze op haar jongste kleinkind.

Andere hobby’s van Nel zijn fietsen en motorrijden. Op haar achtenveertigste heeft ze samen met haar man hun motorrijbewijs gehaald en hebben heerlijke tochten gemaakt. Maar ook met de caravan op pad gaan is een hobby. Dan reizen ze langs vele kleine campings.