Over MIYO

Hanneke (van MIYO)

 Hanneke is sinds vier jaar lid van Make It Your Own. Zij speelt en zingt met veel plezier mee in de theaterstukken en de concertenreeksen. Het leukste aan Make It Your Own vindt zij dat het een kleine groep is met enthousiaste mensen van verschillende leeftijden en dat er een grote diversiteit aan projecten is.

De afgelopen jaren heeft zij onder andere Malabu gespeeld in de kinder “handpoppen”voorstellingen “De wonderbaarlijke reis van Malabu de hond” en "Malabu en een hele bijzondere dag", Mees en Saar starten een band. Zij was ook Mees in de musical "Mees on down the road", Katie en Catherine in het toneelstuk "CAJACC", Masja Tsjechov in "Kitsch, Poezie en Realiteit" en deed zij mee met de voorjaars-, musical- en kerstconcerten. Daarnaast heeft zij met Eveliene de kinderboekenpresentatie van Karin van Driel mogen doen. Dit was superleuk.

Zij vindt het ontzettend leuk om beter te leren zingen en in de huid van een ander personage te kruipen om een verhaal over te brengen.  

In het dagelijks leven werkt zij als archeoloog. Zij doet onderzoek naar resten uit het verleden. In haar vrije tijd vindt zij het leuk om te wandelen door de natuur, films en series te kijken met haar vriend. Zij is gek op creatief bezig zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij flanst het in elkaar. Sieraden, gekke hoedjes, fantasiedieren, miniatuurhuizen en allerhande rekwisieten. Zo nu en dan komt dat goed van pas met het theater. Zo heeft zij voor de kindervoorstellingen mevrouw Mirosa Schildpad, Veronica het Schaap en een twee meter hoge giraffe gemaakt!