Over MIYO

Murielle Jonk

Murielle is 27 jaar. Zij studeert Engelse Literatuur aan de Universiteit Leiden en schrijft momenteel haar master scriptie.  Voordat zij Engels is gaan studeren, heeft zij Japans geprobeerd wat er in 2015 toe heeft geleid dat zij een maand in Tokio heeft mogen wonen voor stage. Tijdens haar universitaire opleiding heeft zij een minor traject voor zang gevolgd aan het conservatorium in Den Haag.

Omdat zij naast zingen ook erg van acteren en dansen houdt is het fijn dat zij Make It Your Own heeft gevonden. Hier combineert zij haar interesses door mee te werken aan de verschillende projecten. Zo heeft zij veel concerten mee gedaan, maar ook toneelstukken mogen spelen op verschillende festivals. Ook de kindervoorstellingen met handpoppen doet zij met plezier. Daarnaast helpt zij waar ze kan mee met promotie activiteiten en helpt zij graag haar mede zangers met stemontwikkeling.

Ze heeft echter nog meer hobbies naast theater maken. Zo leest zij graag en doet zij aan DIY (do it yourself oftewel, een soort van knutselen) in allerlei vormen. Denk hierbij aan tekenen, schilderen, naaien maar ook grafisch ontwerp. Verder volgt zij op het moment jazzballet lessen om haar conditie en haar danstechniek op pijl te houden.