Over MIYO

Saskia Gluvers

Saskia Gluvers woont al heel haar leven in het mooie Leiden en werkt er ook. Na jarenlang werk in de sport heeft zij september 2013 de mogelijkheid gekregen om bij Dr. Claudia Blankenstijn de opleiding tot Narratieve Taal-Teken-Therapie® assistente (NTTT®) te volgen. Deze kans heeft zij dan ook met beide handen aangegrepen. Hier vindt zij een hele mooie nieuwe uitdaging in. Haar creativiteit wordt aangewakkerd door  de enorme mogelijkheden die NTTT®biedt.  En sinds januari 2015 werkt zij als  Narratieve Taal-Teken-Therapie®assistente. De ervaring die zij hier heeft opgedaan pas zij ook sinds september 2016 ook toe voor DIYSoap.

In de loop van de tijd heeft zij veel geleerd wat betreft het werken met de computer en nieuwe sociale media. Hierbij heeft zij ontdekt dat haar kracht vooral ligt in efficiënt werken, visuele creativiteit en luisteren naar de mensen om haar heen, inspelen op de vraag van anderen en hier creatieve oplossingen voor bedenken en uitvoeren. Zo ontwikkelde zij nieuwe hobby’s zoals borduren, handpoppenspel bij Make It Your Own en staat haar huis nu vol met DIY creaties.  

Als zij niet bezig is achter de computer voor Make It Your Own, NTTT® en DIYSoap dan leest zij graag een boek of creëer creatieve oplossingen in en rond haar huis of die van vrienden. Ook beeft zij dankzij NTTT®erg geïnteresseerd geraakt in de life story eventslevensverhalen van mensen en heeft zij deze verhalen van verschillende mensen verwerkt tot een mooi boek.